Vooruitgang Vergt Wilskracht

Wedstrijdverslag Vido DS1 - VVW DS1

Wedstrijdverslag 24-11-2018 | VIDO DS1 - VVW DS1 (16-29)

Om 19:30 uur werd de uitwedstrijd tegen vido DS1 gespeeld, waar sinds dit jaar een bekende langs de lijn staat. De Wervershover Joost Schutte is de trainer/coach van dit team. Ook in Purmerend wordt er met hars gespeeld wat soms en nadeel voor ons kan zijn. Vido staat onderaan, maar dat zegt niks en dat bleek ook in de eerste minuten.

De wedstrijd was gestart en VVW startte matig, de dekking stond niet goed, fouten in de aanval leidde tot twee breaks van Vido. Gelukkig waren Fanny en Jamilla weer op topsnelheid en haalde ze beide breaks eruit. Door een slechte dekking kreeg Vido een penalty mee, wat leidde tot de eerste goal in de wedstrijd, 1-0. We moesten ze niet onderschatten maar zo zag het spel er wel uit. Miranda trok mooi weg op de cirkel en Jamilla kon zo doorlopen 1-1. Maar ook Vido scoort weer, Jamilla stuurt verdedigers het bos in en stand is 2-2. Ook Vido scoort weer, het is wel duidelijk dat er nog hard gewerkt moet worden om de overwinning mee te nemen. Fanny scoort over het midden 3-3. Vido laat zich niet kennen en stand 4-3. Vanaf dit moment kwamen de vleugels even bij VVW. Britt pakte een aantal mooie ballen en door het aangeven van indringen bij Rowie kon Jamilla een break lopen. Een mooie wissel van Jamilla en Fanny zorgt voor 4-6. Suze loopt een break maar mist deze, gelukkig werkt ze hard voor de terugkomende bal en wordt het alsnog 4-7. Goede druk vanaf links en Liz scoort de 4-8 vanuit de rechterhoek. Vido scoort en penalty en loopt dwars door het midden, gevolgd door twee keer een break, de stand staat ineens op 9-9. Mede dankzij doelpunten van Liz, Daphne, Fanny en Suze staat het in de rust 10-14.

In de rust was wel duidelijk wat er niet goed ging, we dachten te makkelijk en er werd te slecht afgerond. Daarnaast was er ook te veel balverlies. In de tweede helft moest het tempo omhoog en er moest meer samengespeeld worden. Dat begon goed, Jamilla scoorde vanuit mooie druk, Suze volgde door goede druk en scoorde de 10-16. Maar ook Vido scoort weer, Jamilla zet goede druk en speelt Sanja in de rechterhoek vrij, stand 11-17. Een goede redding van Britt zorgt weer dat de flow in het team blijft. Suze scoort vanuit de hoek en Sanja gooit een mooie break op Jamilla. Ook Vido weet weer te scoren, maar daar laten we het niet bij. Sanja loopt weer een break na mooi en snel samenspelen en scoort de 14-22. Manon onderschept de bal en maakt de 14-23. Miranda en Evita maakte open ruimtes in de dekking van Vido waardoor Fanny vaak kon doorlopen over het midden. Maar doordat zij zelf ook vaak goed vrij stonden, werd Evita mooi aangespeeld door Liz en stond de tussenstand op 16-25. Evita en Liz weten nog een keer te scoren en de laatste aanval werd goed uitgespeeld, goede druk en Miranda scoorde vanuit de linkerhoek de 16-29.

De concurrenten hebben dit weekend geen goede zaken gedaan en zowel de Tukkers als Geel/Zwart speelden gelijk. Wat betekent dat het gat naar de koploper weer is verkleind. Op naar volgende week waar de thuiswedstrijd tegen D.S.O DS1 ons te wachten staat.

Doelpunten: Jamilla 7, Fanny 6, Suze 4, Liz 3, Manon 2, Daphne 2, Sanja 2, Evita 2 en Miranda 1

Oud papier

17 december 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt

Dick van Berkum
Ted Smit
Suze Gutter
Nienke Kluit
Eva Smit
Jade Boerdijk
Petra Pladdet - van heerwaarde
Amanda Germans

Zaaldienst

16 december 2018

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 1

Van 10.20 uur tot 11.30 uur Stephanie Fransen

Van 11.30 uur tot 12.45 uur Rianne Smit en Lieke Swart

Van 13.00 uur tot 15.45 uur Dirk Vreeker en Franka Schouten

Van 15.45 uur tot 17.00 uur Britt Degeling en Beau Groot

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 2

Van 13.50 uur tot 14.50 uur Sabine Verdonk