Vooruitgang Vergt Wilskracht

Wedstrijdverslag VVW 1 - Geel/Zwart 1

Wedstrijdverslag 27-10-2018 | VVW DS1 – Geel/Zwart DS1

De tweede thuiswedstrijd stond vandaag op het programma. Een spannende wedstrijd zou dit worden aangezien Geel/Zwart vorig jaar is gepromoveerd en nog ongeslagen richting Wervershoof kwam. Al snel in de wedstrijd bleek dat Geel/Zwart van alles in huis had, grote meiden, afstandschutters, maar ook prima hoeken. Er moest hard geknokt worden om de dekking dicht te houden en het doelpuntenaantal zo laag mogelijk te houden. Zo bracht Geel/Zwart de stand op 0-1, Fanny en Jamilla gaven even extra gas wat leidde tot de 3-1 na 6 minuten. De stand ging gelijk op en er werd door Rowie, Beau, Jamilla en Fanny gescoord. Na twintig minuten stond de stand op 8-11. Er moest gevochten worden voor elke kans, helaas werd er veel gemist en slordig overgespeeld waardoor we de rust ingingen met 10-12.

In de rust zijn alle koppies weer even dezelfde kant op gezet en we waren het allemaal met elkaar eens dat er meer power moest komen, en dit was gewoon slecht.

In de tweede helft gingen we snel van start. Helaas doordat zij veel penalty's kregen vandaag stond het na 5 minuten alweer 12-15. Geel/Zwart bleef scoren, de dekking stond niet zoals het afgelopen weken wel heeft gestaan. Na vijftien minuten staat de stand op 16-21 door doelpunten van Jamilla, Fanny en Miranda. De stand blijft op vier doelpunten verschil en we weten niet dichterbij te komen. Pas na 23 minuten komt er paniek en gaan we nog meer gas geven. Door goals van Miranda, Suze, Jamilla, Daphne en Fanny komt de stand op 28-29. Met nog 20 seconden op de klok weten we niet te scoren en gaan de punten helaas mee naar 't Zand.

De tweede helft hebben we hard gewerkt om het verschil van vijf doelpunten terug te brengen, maar de gelijke stand wilde niet lukken. Volgende week krijgen wij VOC 2 op visite in De Dars om 13.00 uur. Wij hopen dat jullie ons allemaal weer komen aanmoedigen zodat we de punten nu wel in Wervershoof houden!

Doelpunten: Jamilla 8, Fanny 7, Beau 4, Miranda 2, Rowie 2, Daphne 2, Suze 1, Manon 1, Evita 1.

Oud papier

19 november 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt (Nico)

Maurice Meester
Patrick Spigt
Beau Groot
Britt Degeling
Jolanda Groot
Daphne Reus
Iris Laan
Daphne Haakman

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.