Vooruitgang Vergt Wilskracht

Wedstrijdverslag DOS 1 - VVW 1

Wedstrijdverslag 14-10-2018 | DOS DS1 – VVW DS1

Vandaag speelde dames 1 de uitwedstrijd in het verre Emmer-Compascuum. Om 9.15 uur stond de bus bij De Dars klaar voor vertrek. Zelfs op dit tijdstip waren er zes fanatieke supporters die met ons mee wilden. Met een kleine pitstop voor een upgrade van de bus, wat een party-bus werd, konden we onze reis weer vervolgen. Eenmaal aangekomen, eerst even lekker een rondje wandelen en daarna klaarmaken voor de wedstrijd.

Om 13.30 uur begon de wedstrijd, we begonnen meteen fel en stonden na 11 minuten 0-6 voor. Een super goede dekking en felle aanval leidde tot een voorsprong. Vervolgens werd dit met name door Fanny uitgebreid naar 2-9. DOS kon iets terugdoen voor rust en maakte in 5 minuten 5-9. Manon liet het hier niet bij en zorgde voor twee goals waardoor de stand op 5-11 kwam. Met nog 4 minuten op de klok te gaan, wist DOS nog 3 keer te scoren waardoor we gingen rusten met 8-11.

Het was duidelijk wat ons te doen stond; gas geven en hun beste schutter vastzetten. Na 10 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft stond de stand op 11-15, dat was het moment dat de beste schutter werd vastgezet door Fanny of Suze. Dit merkte we meteen want DOS scoorde minder. We wisten het gaspedaal te vinden en door goals aan onze kant van Fanny, Beau, Suze en Jamilla stond er na een kwartier 13-21 op het scorebord. Door een paar mooie ballen van Liz op de hoek stond de stand op 17-24. Miranda wist mooi te scoren vanaf de opbouw en Jamilla deed een mooi onderhands schot. In de laatste minuten bleven we lekker scoren door onder andere een break van Daphne en een 1-2-3’tje van Daphne met de dekking en Liz die de bal in haar hand kreeg. Zo scoorde Liz in de laatste seconde de 19-31.

Volgend weekend speelt dames 1 niet, het weekend erop komt Geel/Zwart op bezoek in De Dars. Om 13.00 uur wordt deze wedstrijd gespeeld. Hopelijk allemaal tot dan!

Doelpunten: Beau 7, Fanny 6, Jamilla 6, Liz 4, Manon 3, Miranda 2, Daphne 2 en Suze 1

Oud papier

19 november 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt (Nico)

Maurice Meester
Patrick Spigt
Beau Groot
Britt Degeling
Jolanda Groot
Daphne Reus
Iris Laan
Daphne Haakman

Zaaldienst

Nog geen indeling bekend.