Vooruitgang Vergt Wilskracht

Samen spelen en feesten met VVW-handbal en VVW-voetbaal...

30 juni a.s. is het ruim een jaar geleden dat handbal en voetbal de handen ineen hebben geslagen om samen op te t rekken op sportcomplex De Westrand. Het samen bouwen van de noodkantine nadat het kantinecomplex in vlammen was opgegaan! Het samen delen van deze noodkantine en de nieuw te bouwen kantine als een goed en logisch gevolg. De dag voor kerst was er een mooi initiatief. Een handbalwedstrijd tussen de dames 1 handbal en heren 1 voetbal. Daar waren deelnemers en toeschouwers terecht enthousiast over.

VVW handbal en VVW voetbal willen nu samen een festijn organisereren waar jong en oud aan mee kan doen. Zowel leden als vrijwilligers. 's morgens voor de jongste jeugd t/m 11, 's middags voor de oudste jeugd t/m 18 en einde van de middag voor de senioren en vrijwilligers. Het hele jaar wordt er door teams competetief gespeeld, maar op op deze dag is de opzet laagdrempelig. Het samen spellen doen voor de gezelligheid en plezier is de doelsteling. Spellen waar iedereen vrijblijvend aan mee kan doen.

De dag wordt afgerond met een BBQ en een drankje. Dit gedeelte van het programa kan men meedoen vanaf 16 jaar. Indeling, opzet en prijs worden nog uitgewerkt. Weet in ieder geval dat de handbalvereniging en de voetbal vereniging van VVW 30 juni samen een bijzondere dag gaan beleven. Hierbij wordt gestreefd naar zoveel ogelijk deelnemers. Samen spelen, samen delen, samen sterk. De in aanbou zijnde nieue kantine zal rond die tijd al aanrdig gevorderd zijn. Wanneer deze klaar is, zal het mooi sportcomplex alleen maar meer allure krijgen. Opgeven voor dit mooie evenement zal voor leden via de coaches / begeleiders gaan en voor de vrijwilligers komt er een inschrijfformulier. Schrijf 30 juni alvast in je agenda!!

Oud papier

17 december 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt

Dick van Berkum
Ted Smit
Suze Gutter
Nienke Kluit
Eva Smit
Jade Boerdijk
Petra Pladdet - van heerwaarde
Amanda Germans

Zaaldienst

16 december 2018

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 1

Van 10.20 uur tot 11.30 uur Stephanie Fransen

Van 11.30 uur tot 12.45 uur Rianne Smit en Lieke Swart

Van 13.00 uur tot 15.45 uur Dirk Vreeker en Franka Schouten

Van 15.45 uur tot 17.00 uur Britt Degeling en Beau Groot

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 2

Van 13.50 uur tot 14.50 uur Sabine Verdonk