Vooruitgang Vergt Wilskracht

Van het bestuur: VVW Dames 1 speelt alleen nog...

Beste Leden,

Het bestuur heeft buiten zijn reguliere vergaderingen om enkele vergaderingen belegd. Het enige agendapunt was het wel of niet meer deelnemen aan de buitencompetitie met Dames 1. De laatste jaren is deze discussie herhaaldelijk gevoerd, maar waren we van mening dat we de buitencompetitie moeten koesteren. We hebben een geweldig complex en we zijn een grote vereniging, wat menig weekend een gezellige sfeer teweeg bracht.

Toch moeten we onze ogen niet sluiten voor het feit dat de laatste jaren de buitencompetitie de zaalcompetitie overlapt, waardoor er menig wedstrijd op een doordeweekse avond werd gespeeld. Tevens hebben wij als bestuur de trainers toestemming gegeven zich beter voor te bereiden op de zaalcompetitie, waardoor er wedstrijden werden verplaatst. Daardoor kon het gebeuren dat de Dames zowel op zaterdag (trials) als op zondag hun competitiewedstrijd speelden. Aangezien Dames 1 sterk gaat verjongen is het gevaar voor blessures aanwezig en moeten we ook hierin onze verantwoordelijkheid nemen naar de speelsters toe.

Tevens is dit seizoen gebleken dat er enkele verenigingen in Noord- Holland niet meer meedoen in de buitencompetitie waardoor de meerwaarde c.q. motivatie afneemt.

Het was geen gemakkelijke beslissing omdat wij als bestuur de meerwaarde van ons complex zeker niet onderschatten, zelfs hoog hebben staan. Die emotie is blijft aanwezig en we beschouwen buitenhandbal nog steeds als een mooie, gezellige en plezierige sport.

Maar we hebben gekozen voor de handbalsport die technisch gezien in de zaal beter tot zijn recht komt.

Uiteraard spelen we ook volgend seizoen met een Damesteam in klasse 1A, enkel zal deze qua speelster er anders uit zien.

Het Bestuur

Oud papier

17 december 2018

18:55 uur verzamelen op de parkeerplaats voor de Dekamarkt

Dick van Berkum
Ted Smit
Suze Gutter
Nienke Kluit
Eva Smit
Jade Boerdijk
Petra Pladdet - van heerwaarde
Amanda Germans

Zaaldienst

16 december 2018

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 1

Van 10.20 uur tot 11.30 uur Stephanie Fransen

Van 11.30 uur tot 12.45 uur Rianne Smit en Lieke Swart

Van 13.00 uur tot 15.45 uur Dirk Vreeker en Franka Schouten

Van 15.45 uur tot 17.00 uur Britt Degeling en Beau Groot

Zaaldienst zondag 16 december 2018, DE DARS hal 2

Van 13.50 uur tot 14.50 uur Sabine Verdonk